Köpa käpphäst

Vill du köpa en Rifashäst?

Jag tar beställningar i mån av tid och ibland annonseras även färdiga saluhästar. Kika in på nyhetssidan för aktuell information och skicka gärna ett mail till rifaskapphastar@gmail.com vid intresse.

Leveranstider

Tidsåtgång varierar både beroende på typ av beställning och hur många käpphästar jag har på gång för tillfället, men leveranstiderna ligger vanligen runt sex veckor.

Vad ingår?

Ett anatomiskt träns som måttsytts i svart skinn från Tärnsjö med bett och tyglar medföljer alla Rifashästar. Hästen levereras stoppad men käpp ingår ej, instruktioner för hur man fixar en egen samt allmänna skötselråd finner du längst ner på sidan.

Färger

Hästarna tillverkas i olika typer av velboatyger som finns i en uppsättning färger och kan kombineras med diverse garner för att få fram unika hästar. Fler bilder finns på Instagram samt Facebook; @rifaskapphastar.

Särskilda önskemål

Om det finns speciella önskemål, kontakta mig. Det mesta går att lösa. Det kan exempelvis gälla olika tecken, manlängd och tränsmodeller. Alla beställningar tillverkas efter samma standardmall men jag kan anpassa modellen för att efterlikna riktiga hästar eller olika raser.

Priser

Standardhäst

2400kr

Enklare skuggning


Kort man


Mindre, påsydda tecken

Stubbman

2600kr

Fjordingar och dylikt


Tre rader stående man


Samma som standard

Skäck

2800kr

Insydda tecken/fläckar


Unikt mönster


Samma som standard

Frakt

Jag skickar spårbart med Postnord som vanligen levererar inom 2-3 arbetsdagar. Fraktkostnad 99kr.

Betalning

Betalning sker via Swish efter att köparen fått bilder på den färdiga käpphästen.